Bivši američki špijun: Vrijeme je da se kaže istina o NLO-ima

Foto: United States Navy

BIVŠI dužnosnik američke obavještajne službe Christopher Mellon, specijaliziran za NLO-e, objavio je članak za Politico u kojem tvrdi kako ima informacije da se američka vlada uključila u projekt takozvanog "obrnutog inženjeringa", koji uključuje NLO-e. Mellon je pozvao vladu da objavi sve zapise, prenosi Newsweek.

Neki svjedoci imaju informacije o vladinom tajnom programu?

Mellon tvrdi da je uputio četiri svjedoka uredu za rješavanje anomalija, koji istražuje NLO-e i druge fenomene u zraku, moru, svemiru i na kopnu. Ti svjedoci navodno imaju informacije o vladinom tajnom programu koji analizira i iskorištava materijale izvađene iz letjelica koje nisu s planeta Zemlje.

Mellon također tvrdi da su ga kontaktirali drugi izvori u vezi s navodnim tajnim programom "obrnutog inženjeringa" i ističe da Amerikanci imaju pravo znati istinu o tome je li vlada izvršila navedeni inženjering NLO projekata. Pojasnio je i nekoliko znanstvenih prednosti otkrivanja bilo kakve informacije.

Mellon: Možda bismo mogli ubrzati prijelaz na čistu i jeftinu energiju

"Ako smo reproducirali tehnologije koje nisu sa Zemlje, naši najbolji i najbistriji umovi trebali bi biti angažirani u njihovoj procjeni. Pod pretpostavkom da se pogonska tehnologija neidentificiranih anomalnih fenomena razlikuje od svega što je javnosti poznato, uspješan program obrnutog inženjeringa mogao bi dovesti do revolucije u energetici, transportu i tehnologiji materijala. Možda bismo mogli ubrzati prijelaz na čistu i jeftinu energiju, možda čak razviti supravodljive materijale i pogonske tehnologije koje su sada predmet holivudskih filmova", naveo je bivši špijun.

On nije prva osoba koja postavlja pitanje o "obrnutom inženjeringu". Zastupnik u američkom Kongresu Tim Burchett, republikanac iz Tennesseeja, izjavio je za Newsweek kako vjeruje da su ljudi u nekom trenutku pronašli letjelicu, a moguće i bića. U travnju je američka vojska deklasificirala nikada prije viđene video snimke NLO-a tijekom sastanka Senata, a posljednjih godina NLO-i su opet u fokusu javnosti.

NASA održala javni skup o NLO-ima

NASA je nedavno održala javni skup u Washingtonu, gdje je panel stručnjaka istaknuo da treba prikupiti više informacija kako bi se mogle objasniti te pojave. NASA je lani najavila početak istraživanja i u listopadu je u tu svrhu imenovala najmanje 16 stručnjaka. Među njima su ugledni znanstvenici i čelnici američkog regulatora za civilno zrakoplovstvo (FAA) te bivši astronaut Scott Kelly.

Njihova zadaća nije prebrojiti neidentificirane anormalne pojave, kako se službeno nazivaju, da bi se objasnili pojedini događaji dosad opaženi, već dati preporuke NASA-i kako da ubuduće pristupa toj temi.

Pročitajte više