Britanac seksualno uznemiravao ženu tijekom leta Ryanairom, dirao grudi. Uhićen je

Foto: EPA

BRITANSKI državljanin je uhićen nakon što je u nedjelju seksualno uznemiravao putnicu koja je sjedila pokraj njega na letu Ryanaira iz Liverpoola za Mallorcu.

Stjuardese su kontaktirale policiju s visine od 10.600 metara nakon što se žena, također Britanka, požalila da joj je dirao grudi i tražio od nje seks s njim u WC-u. Policija je uhitila 35-godišnjeg muškarca kada je zrakoplov sletio u zračnu luku Palma.

Neimenovani Britanac navodno je kažnjen s 2500 funti.

Noć proveo u zatvoru

"U nedjelju kasno navečer uhitili smo 35-godišnjeg Britanca zbog sumnje na seksualno zlostavljanje. Zadržali smo ga kada je izlazio iz zrakoplova te je odveden na sud nakon noći provedene u policijskoj ćeliji", rekao je glasnogovornik lokalne policije, a prenosi Daily Mail.

Britanka je, prema izvoru upoznatom sa situacijom, rekla da ju je muškarac kojeg nikada u životu nije upoznala, a koji je u avionu sjedio pokraj nje, počeo gnjaviti komentarima o njezinim grudima nekoliko minuta nakon početka leta i čak joj je predložio da odu zajedno u toalet.

Dodala je da ju je nešto prije slijetanja dotaknuo po ramenu, a zatim po grudima, nakon čega je alarmirala posadu zrakoplova.

"Posada leta iz Liverpoola za Palmu (25. rujna) zatražila je pomoć policije nakon što su primijetili da se osoba ponaša neprikladno prema drugoj putnici. Zatim su udaljili muškarca od žene do kraja trajanja leta. Policija je privela muškarca nakon slijetanja te je ovo sada stvar lokalne policije", priopćio je Ryanair.

Pročitajte više