Budi korak ispred - Otkrij recept za uspješan biznis na regionalnoj HR konferenciji

Foto: Press

Suočavanje s novim izazovima u području ljudskih potencijala postalo je bolna svakodnevica za većinu poslodavaca

Današnji zaposlenici traže od poslodavaca mnogo više nego prije. Pored osnovnih uvjeta rada poput pristojne plaće, zdravog radnog okruženja i dobrih radnih uvjeta, moderni zahtjevi obuhvaćaju i druge aspekte.

Prijavi se i saznaj Kako to drugi rade?

Među najčešćim zahtjevima su fleksibilni radni sati, kraći radni tjedan, mogućnost rada od kuće, ili s izdvojene lokacije, jasno definirana pravila o napredovanju, mogućnosti razvoja i usavršavanja, osiguranje ravnoteže između posla i privatnog života kao i društveno odgovorno ponašanje poslodavca s posebnim fokusom na zaštitu okoliša. 

Nove generacije očekuju od poslodavaca proaktivnost u stvaranju pozitivne radne kulture koja promovira raznolikost, inkluzivnost i prilike za napredovanje. S obzirom na to da je radna snaga sve zahtjevnija, poslodavci moraju postati fleksibilniji i prilagoditi se novim zahtjevima i trendovima kako bi privukli, ali i zadržali ključne kadrove unutar svojih organizacija.

Ovu situaciju dodatno otežava ozbiljan manjak radne snage na regionalnim tržištima pa poslodavci (pre)često moraju "uvoziti" kadar iz zemalja Azije i Dalekog istoka (Bangladeš, Filipini, Indija…). Također, tu je i vrlo važan čimbenik novih tehnologija, a osim spremnosti na digitalnu transformaciju poslodavci moraju biti spremni i na transformaciju zaposlenika i radnih mjesta. 

Moderne tehnologije donose brojne prednosti kada je u pitanju upravljanje ljudskim resursima, ali zahtijevaju promjene u organizaciji i načinu upravljanja ljudskim kapitalom. Ukratko, organizacije moraju kontinuirano učiti i usvajati nove trendove, dok menadžeri moraju usvojiti novi stil upravljanja koji uključuje participativni stil, brigu za ljude i poticanje njihovog najboljeg potencijala.

Jesu li organizacije spremne uhvatiti se u koštac sa svim problemima koje pred njih stavlja moderno tržište rada? 

Nedostaje vam ideja, savjeta i iskustva o primjeni novina vezanih za ljudske resurse? 

Bilo da ste vrsni stručnjak u području ljudskih potencijala ili na početku karijere, vlasnik tvrtke, zainteresirani pojedinac ili student - ova je konferencija namijenjena svima koji žele poboljšati rad svog tima i/ili organizacije. 

Saznaj "Kako to drugi rade?" - Konferencija koju ne želiš propustiti! 

Kada: 19.04.2023. - 21.04.2023.
Gdje: AMADRIA PARK, Hotel Ivan, Šibenik

 • Zapošljavanje stranaca
 • Četverodnevni radni tjedan
 • Hibridni, remote ili onsite rad
 • Umjetna inteligencija – prijetnja ili podrška
 • Masterclass: People Analytics

Govornici, predavači i panelisti su priznati stručnjaci u svojim oblastima, predstavnici ugle-dnih organizacija iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije, koji s radošću dijele svoja moderna znanja i iskustva iz prakse, primijenjena u svakodnevnom poslovanju organizacija širom različitih industrija. 

Upoznaj ih sve! 

Prijavom na konferenciju osigurano vam je: 

 • Prisustvovanje svim predavanjima i okruglim stolovima
 • Radni materijali
 • Ručak i dvije večere
 • Tri pauze za kavu 
 • Neograničena osvježavajuća pića tijekom predavanja
 • Piće dobrodošlice
 • Poklon paket i
 • Ekskluzivni koncert Gibonnija. 

Prijaviti se možete ovdje.

Pročitajte više

 

Pročitajte više