Četvorica bokserom napala maloljetnika u Zadru. Svjedok: Krvnički su ga pretukli

Nije fotografija s mjesta događaja Ilustracija: Nel Pavletic/PIXSELL

VEČERAS oko 20:10 u centru Zadra, na nogostupu u Ulici bana Josipa Jelačića, nedaleko od dječjeg vrtića Sunce, brutalno je pretučen maloljetnik.

Kako su za Zadarski.hr opisali svjedoci, četvorica mladića napala su maloljetnika u dobi od oko 15 godina. Svjedok tvrdi da je jedan od napadača mladića bokserom udario u glavu s nekoliko snažnih udaraca. Napadači su, dodaje, bili stariji i fizički nadmoćniji, dok je žrtva krhke građe, oko 40 kilograma.

"Kad sam vidio kako ga njih četvorica mlate, nisam mogao vjerovati da se to događa. Zaustavio sam automobil nasred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se, a jedan mladić je ostao nepomično ležati na tlu", ispričao je svjedok.

Mladić je prebačen u bolnicu, a prolaznik je sve prijavio policiji.

"Pretukli su ga krvnički, brutalno. Da nisam slučajno prošao, što bi s njim bilo?"

"On je dijete. Dijete koje nema 40 kila. Pretukli su ga krvnički, brutalno. Da nisam slučajno prošao, što bi s njim bilo? Ubili bi ga tim bokserom. Kad četvorica nekoga tako zaskoče, a u rukama imaju bokser, to ne može biti nesreća. To nije spontano, to je osmišljeno i pripremano, to je za mene pokušaj ubojstva", kaže svjedok nakon što je cijeli događaj detaljno prepričao policiji.

Policija je kratko objavila što se dogodilo.

"U 20:16 zaprimili smo dojavu građana o fizičkom obračunu više osobe pored Raiffeisen banke u Ulici bana Josipa Jelačića. Više od toga u ovom trenutku ne možemo reći, istraga je u tijeku. Također, ne znamo o kakvim se ozljedama radi", kazali su.

Pročitajte više