Curica (3) kojoj su roditelji i brat poginuli u nesreći kod Mostara izašla iz bolnice

Foto: ŽO Zajednice žena HDZ BiH ''Kraljica Katarina Kosača'' HNŽ-a

TROGODIŠNJA djevojčica, čiji su roditelji Boris (35) i Marijana (34) Krstić te brat Roberto (9) smrtno stradali u prometnoj nesreći 24. rujna kod Mostara, u mjestu Buna-Zaton, otpuštena je iz bolnice.

To je za Avaz potvrdila Sveučilišna klinička bolnica Mostar. Djevojčica je s ozljedama opasnim po život hospitalizirana u mostarskoj bolnici nakon što je s obitelji doživjela nesreću tijekom vraćanja kući s jednodnevnog izleta.

Obitelj djevojčice poginula je nadomak kuće. U njih se, pod još neutvrđenim okolnostima, direktno zabio BMW X 5, kojim je upravljao 46-godišnji Pavle Primorac. On je u nesreći također poginuo. 

Vozač BMW-a se utrkivao s vozačem Mercedesa pa se zabio u Krstiće

Prema dosadašnjim saznanjima, Primorac je nepropisno pretjecao, ali je onda krenuo u utrku s Milom Dokom koji je vozio Mercedes.

Dvojica muškaraca su prethodno skupa bili u jednom mostarskom restoranu. Primorac je udario u Mercedes te u BMW kojim je upravljao 22-godišnji vozač. Na kraju, Primorac se svom silinom zabio u Renault Scenic u kojem su bili Krstići.

Istragu o slučaju provodi Tužiteljstvo HNK zajedno s PU Mostar. Za Avaz su rekli da čekaju rezultate brojnih vještačenja koja su naložena te su istaknuli da se radi o opsežnim aktivnostima.

Kažu da će javnost biti obaviještena o svemu kada istraga završi.

Pročitajte više