Danas je blagdan Velike Gospe. Evo kako rade dućani

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

DANAS se slavi blagdan Velike Gospe. To je ujedno i državni blagdan pa će neki trgovački lanci raditi po prilagođenom radnom vremenu.

Konzum

Konzum će raditi prema posebnom radnom vremenu koje se razlikuje od poslovnice do poslovnice, a popis možete pogledati ovdje.

Lidl

Ovisno o lokaciji, dio prodavaonica Lidla sutra će raditi od 8 do 14 sati, dio od 7 do 20, dok će neke raditi od 7 do 23 sata. Kako će raditi Lidl u vašem mjestu, možete provjeriti ovdje.

Spar i Interspar

Neke od trgovina Spara i Interspara na blagdan Velike Gospe neće raditi, dok će neke njihove trgovine raditi skraćeno po prilagođenom radnom vremenu, ovisno o lokaciji na kojoj se nalaze. Popis možete pronaći ovdje.

Kaufland

Informacije o radnom vremenu Kauflanda, ovisno o lokaciji, možete provjeriti ovdje.

Tommy

Popis trgovina Tommy i njihovo radno vrijeme na blagdan Velike Gospe možete provjeriti ovdje.

Bipa

Povodom blagdana Velike Gospe poslovnice Bipe radit će po prilagođenom radnom vremenu. Više o tome doznajte ovdje.

Pevex

Na blagdan Velike Gospe prodajni centri Pevex neće raditi.

Bauhaus

Na blagdan Velike Gospe prodajni centri Bauhaus neće raditi.

Evo kako će raditi šoping-centri:

Arena Centar Zagreb

Na blagdan Velike Gospe trgovine Arena Centra u Zagrebu neće raditi. Ipak, neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

Avenue Mall Zagreb

Sve trgovine Avenue Malla u Zagrebu na blagdan Velike Gospe bit će zatvorene. Međutim, neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni. Više detalja možete pronaći ovdje.

Westgate Shopping City

Na blagdan Velike Gospe Westgate Shopping City neće raditi. Trgovine tog šoping-centra ponovno će biti otvorene od utorka, 16. kolovoza.

City Center One

Na blagdan Velike Gospe City Center One West i City Center One East ne rade. Izuzetak su Cineplexx i Wettpunkt, koji će raditi prema redovnom radnom vremenu.

Osim toga, prema redovnom radnom vremenu radit će i City Center One Split, uz napomenu da će u tom šoping-centru poslovnice Fine, Erste banke i Hrvatske pošte biti zatvorene. Mall of Split na blagdan Velike Gospe radit će po redovnom radnom vremenu.

Portanova Osijek

Za blagdan Velike Gospe prizemlje i prvi kat trgovačkog centra Portanova bit će zatvoreni. Drugi kat centra radit će po prazničnom radnom vremenu do 13 sati.

Supernova

Šoping centar Supernova Zadar radit će prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 22 sata. Supernova Zagreb Buzin na blagdan Velike Gospe bit će zatvoren, kao i Supernova Varaždin. Na taj će dan biti zatvoren i Supernova Karlovac, kao i Supernova Sisak West i Supernova Sisak East.

Tower Center Rijeka

Trgovine šoping-centra Tower Center Rijeka na blagdan Velike Gospe radit će po nedjeljnom radnom vremenu, odnosno od 10 do 21 sat. No postoje i izuzeci. Popis možete pogledati ovdje.

Pročitajte više

 

Pročitajte više