Danas pokop obitelji koju je usmrtio tajkun koji se utrkivao sa sinom drugog tajkuna

U TEŠKOJ prometnoj nesreći kod Mostaru koju je, prema dosad objavljenim informacijama, izazvalo utrkivanje dvojice pijanih vozača koji su upravljali BMW-om i Mercedesom, poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov 9-godišnji sin.

>> Nesreću su uzrokovali hercegovački tajkun i sin drugog tajkuna

Posljednji ispraćaj tragično stradale porodice Krstić bit će održan u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje će članovi obitelji od 14 sati primati sućut. 

Obitelj će bit će pokopana na Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ, a uz pokop će biti služena i misa zadušnica.

Dan žalosti 

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić donio je odluku da danas proglasi Dan žalosti zbog prometne nesreće u kojoj je stradala porodica Krstić. 

"Proglašava se Dan žalosti u utorak 27.09.2022. godine na području Grada Mostara zbog tragične smrti naših sugrađana u prometnoj nesreći", navodi se u odluci. 

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradama Gradske uprave i Gradskog vijeća i javnim ustanovama i poduzećima kojima je osnivač Grad Mostar. Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

Trogodišnja djevojčica stabilno

Trogodišnja G. Krstić, čiji su roditelji i brat u subotu navečer poginuli u prometnoj nesreći kod Mostara, jutros je premještena s Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje na Odjel za dječju kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

"Njeno trenutno stanje je stabilno, iako je zadobila teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život", rečeno je jučer iz SKB-a Mostar.

 

Pročitajte više