Danima traje potraga za Gabrielom. Otac: Trebao je doći kod mene, imao je kartu

Foto: Facebook

Iz mjesta Poganovci, nedaleko od Đakova, nestao je 19-godišnji Gabrijel Tatić Matijević, kojem se od četvrtka gubi svaki trag. Posljednju poruku poslao je svojoj majci u noći u četvrtak dok je spavala. Ona je u to vrijeme bila u Austriji, gdje radi. Gabriel je, kako kaže njegova majka, mobitel koji inače uvijek ima uz sebe ostavio u svojoj sobi.

>> Nestao je mladi Gabriel. "Ostavio je mobitel, a inače ga uvijek ima sa sobom"

U potrazi za mladićem uključeno je 40-ak dobrovoljaca uz policiju, vatrogasce i HGSS. Gabriel Tatić Matijević visok je 185 centimetara, a u četvrtak, kada je nestao, otišao je u automobilu crvene boje marke Peugeot 206. Otac 19-godišnjaka apelira i moli sve koji bi mogli imati informacije o Gabrielu da ih dojave policiji.

"Javio se na mobitel u 5 ujutro"

"Zadnja saznanja su mi da mi je supruga javila da se javio na mobitel u pet ujutro, a zadnji put smo se ja i on čuli u ponedjeljak jer je trebao doći kod mene na posao u Njemačku u utorak, imao je već kupljenu avionsku kartu, tako da evo sad smo tu gdje jesmo", rekao je Marijan Matijević, otac nestalog dječaka Gabriela za Novu TV.

"Ja stvarno ne znam gdje je on trenutno, ja bih to najviše volio znati i volio bih apelirati na mlade da ne rade ovakve stvari roditeljima, da se čuvaju i da se paze, i molio bih sve ljude u Slavoniji i u Zagrebu da se osvrnu, da pogledaju oko sebe, možda sjedi do njih Gabrijel", dodao je otac.

"Ne znam, jednostavno ne znam, zadnje saznanje je bilo da je krenuo prema Đakovu, i to je sve što znamo, što smo dobili preko društvenih mreža, porukom", pojasnio je. "I volio bih se još samo svima zahvaliti koji su se uključili u ovu potragu, i policajcima, i HGSS-u, i vatrogasnim društvima... Svima puno hvala", poručio je za kraj.

Mole se svi koji imaju informacije o nestalom Gabrielu da to odmah jave na 192, u najbližu policijsku postaju ili obitelji. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više