Dario Juričan: Ja sam tajni vlasnik Narodnog radija, snalažljivi ku**in sin

Foto: Facebook

REDATELJ Dario Juričan oglasio se jutros na Facebooku.

Kako tvrdi, on je tajni vlasnik Narodnog radija, kao i još nekih radija. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Može mi se"

"Glede medijskih natpisa o možebitnom prikrivenom vlasništvu niza radijskih postaja, želim informirati javnost da sam ja, Dario Juričan, tajni vlasnik Narodnog, kao i još nekih radija. Javno priznajem da su se sve ove godine razne druge osobe predstavljale kao vlasnici.

Novac je kolao kroz različite uplate za neobavljene usluge, a tvrtke posrednike, nakon što bi nagomilale porezne dugove, slalo se u stečaj. Tako se godinama magarčila voljena nam domovina. Ja sam mali snalažljivi kurvin sin i medijsko smeće i kao takav sam krajnje uspješan, a moja tvrtka Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. prosperira i lijepo se razvija zahvaljujući prihodima od popularnih radio postaja.

Vijeće za elektronske medije i Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja mi mogu staviti soli na rep, jer je formalno sve u redu - lako im naštancam bilo koji dokument, pa smo svi zadovoljni. Napominjem da sam sve ovo radio uz prešutno odobrenje predsjednika vlade Andreja Plenkovića, ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek i kooperativnog vodstva HDZ-a. Može mi se.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira, počasni gradonačelnik Vruje i tajni vlasnik Narodnog radija", napisao je Juričan.

Pročitajte više