Detalji nesreće u Zagrebu: Poginuo vozač Mercedesa, zabio se u auto na semaforu

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

ZAGREBAČKA policija objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je sinoć poginuo muškarac.

"Jučer, 27. svibnja oko 22.50 sati, 48-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka krećući se južnim kolnikom Slavonske avenije lijevom prometnom trakom u smjeru istoka.

 

Dolaskom do raskrižja Ulice svetog Ivana i Slavonske avenije u Sesvetama, zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom prednjim dijelom naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak, a u tom trenutku je bio zaustavljen zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu za njegov smjer kretanja", priopćila je PU zagrebačka.

Vozač Mercedesa poginuo, putnik iz Audija teško ozlijeđen

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 48-godišnji vozač Mercedesa, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Teško je i ozlijeđen 33-godišnji putnik iz Audija, dok je vozač lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć im je pružena u KB-u Dubrava. Očevid je na mjestu događaja obavila dežurna zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu u koordinaciji s Ekipom za očevide PU zagrebačke.

Pročitajte više