Detalji ubojstva kod Umaga. Talijan nakon svađe nasmrt pretukao Ukrajinku

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

TALIJANSKI državljanin (30) priveden je danas ujutro u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske zbog sumnje da je jučer u apartmanu u Zakinjima kod Umaga nakon verbalnog sukoba usmrtio 40-godišnju ženu, izvijestila je istarska policija.

Policijski službenici Policijske postaje Umag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim Talijanom te utvrdili sumnju da je on počinio kazneno djelo ubojstvo.

Osumnjičen je da je u četvrtak iza ponoći u apartmanu u Zakinjima kod Umaga nakon verbalnog sukoba fizički napao 40-godišnju državljanku Ukrajine, koja ima regulirani status u Italiji, te joj brojnim udarcima nanio višestruke ozljede od kojih je na mjestu napada umrla.

Policija je u suradnji s nadležnom državnom odvjetnicom na mjestu događaja obavila očevid, dok je nad tijelom ubijene žene obavljena obdukcija. Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u petak ujutro priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a tijekom dana bit će najprije prepraćen u Županijsko državno odvjetništvo, a potom i kod suca istrage.

Pročitajte više

 

Pročitajte više