Dva brata (1 i 3 godine) izbodena na smrt u Bronxu. Ubila ih je majka?

Screenshot: CBS

TROGODIŠNJI dječak i 11-mjesečni dječak pronađeni su u stanu u Bronxu s više ubodnih rana na vratu i torzu te su prevezeni u bolnicu, ali nažalost ozljede su bile preteške te ih liječnici nisu mogli spasiti, prenose američki mediji.

Njihova 24-godišnja majka privedena je na policiju, a zatim i prevezena u bolnicu nakon što se, kako navode mediji, čudno ponašala.

Majka nije uhićena, a otac djece nije priveden, rekao je zamjenik načelnika novinarima. No kasnije su mediji objavili kako je majka osumnjičena.

Rekao je da su policajci postupali nakon dojave o čudnom, ali nenasilnom ponašanju ženske osobe. Policiji je rečeno da je žena pokušavala zapaliti predmete u kuhinji i pronašli su je u stanu na trećem katu. "Ponašala se iracionalno", rekao je zamjenik načelnika.

Privedena je bez incidenata do dolaska hitne pomoći, koja ju je prevezla u bolnicu na promatranje. Prije odlaska u bolnicu policajcima je obiteljski prijatelj rekao da su djeca s ocem.

Nakon toga stigla dojava o dječacima

Što se dalje dogodilo, nije u potpunosti jasno.

Nešto kasnije policiji je stigla nova dojava. Na istoj adresi prijavljeno je da dvoje djece ne diše. Zamjenik načelnika rekao je da su se policajci vratili u stan i pronašli dječake s višestrukim ranama.

Kazao je da su policajci i član obitelji pokušali reanimirati djecu dok su čekali hitnu pomoć, koja ih je odvezla u bolnicu, gdje su umrla.

"Unatoč svim naporima policajaca, oba su djeteta podlegla ozljedama", rekao je zamjenik.

Policija je privela osobu od interesa i nastavlja istragu, rekao je. Dio medija piše kako se radi o majci te da je ona prvo izbola djecu, a da je onda pokušala zapaliti kuhinju.

"Krvi je bilo posvuda"

Susjeda koja živi niz hodnik, Shannon Holyfield, rekla je da su se roditelji dječaka posvađali ranije tog dana. Kasnije je čula oca dječaka kako vrišti i vidjela ga kako nosi dvojicu dječaka, gole i prekrivene krvlju, kroz hodnik. "Histerično je vrištao. Vrištao je - pomozite mi! Otvorila sam vrata i vidjela kako dolazi niz hodnik s dva dječaka u naručju. Bili su mrtvi. Krvi je bilo posvuda", ispričala je potresena susjeda.

Pročitajte više

 

Pročitajte više