Egipćanin u Zagrebu autom udario ženu na zebri. Odbacio je na drugu pješakinju

Screenshot: Google Street View

Jučer oko 9:40 na križanju Ulice Željka Maričića i Prilaza baruna Filipovića u Zagrebu dogodila se prometna nesreća. 

Nesreću je skrivio 57-godišnji državljanin Egipta, koji je upravljao osobnim automobilom marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka. 57-godišnjak se kretao kolnikom Ulice Željka Maričića u smjeru juga. 

Dolaskom do raskrižja s Prilazom baruna Filipovića nije svoje vozilo zaustavio ispred pješačkog prijelaza i nije se zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu, nego je nastavio vožnju ravno u smjeru istoka. 

Vozač je uhićen

Tada je prednjim dijelom vozila naletio na 66-godišnju pješakinju, koja je prelazila navedeni pješački prijelaz dok joj je bilo upaljeno zeleno svjetlo. 66-godišnjakinju je automobil odbacio na 85-godišnju pješakinju koja se kretala istim pješačkim prijelazom. 

Obje pješakinje su pale na kolnik. 85-godišnjakinja je prevezena u Kliničku bolnicu Sveti Duh, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Evidentirane su joj teške tjelesne ozljede. 

Vozač je uhićen na mjestu događaja i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku. Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena je kaznena prijava. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.