Farmer u Njemačkoj našao tijelo djeteta. Sumnja se da je riječ o nestalom Arianu

Foto: Policija Rotenburg, njemačka vojska

U Estorfu u Donjoj Saskoj jučer je pronađeno tijelo djeteta. Tijelo je pronašao poljoprivrednik dok je kosio livadu. Policija je jutros priopćila kako se još sa sigurnošću ne može reći identitet pronađenog djeteta. No, sumnja se da je riječ o 6-godišnjem Arianu koji je nestao prije dva mjeseca, piše Fenix magazin.

U priopćenju policija ne navodi točnu lokaciju na kojoj je pronađeno tijelo, kao ni ostale okolnosti pronalaska. Jedino je sigurno da je poljoprivrednik tijelo pronašao jučer oko 16:30. Kriminalistička skupina policijske postaje Stade i članovi Arian Istraživačke grupe započeli su istragu.

Policija sumnja da se radi o Arianu iz Bremervördea, koji je nestao prije dva mjeseca. Dječak s autizmom nestao je iz roditeljske kuće u ulici Ohfeldring u četvrti Elm 22. travnja. Policija je u posjedu snimke s obližnje nadzorne kamere. Prema informacijama Bilda, snimka pokazuje kako se Arian brzo kreće ulicom oko 19:15. U tom je trenutku držao predmet koji izgleda kao igračka mač ili štap te je djelovao bezbrižno.

Nakon brojnih bezuspješnih potraga, u koje je bio uključen i Bundeswehr, aktivna potraga za dječakom je u jednom trenutku prekinuta. U potrazi je sudjelovalo više od 1200 ljudi, policija na konjima, a korišteni su i dronovi. Od tog trenutka istragu je preuzeo policijski istražni tim.

Mjesto gdje je pronađeno tijelo djeteta udaljeno oko 120 kilometara od njegove obiteljske kuće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.