FOTO Mladić iz Zagreba naručio konoplju pa je pokupio u pošti. Uhvatila ga policija

Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim mladićem osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 28-godišnjak, s ciljem daljnje preprodaje, preko internetske stranice kupovao veće količine konoplje tipa droga iz inozemstva. Konoplja je zatim skrivena u poštanskim paketima te prokrijumčarena na područje Republike Hrvatske redovnim uslugama Pošte. 

Podnesena kaznena prijava

28-godišnjak je pošiljke preuzimao, a zatim skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba. Tako pripremljenu drogu je dalje preprodavao. Nakon što je mladić preuzeo posljednji paket u pošti, policija ga je uhitila.

Policija je pretragom osumnjičenikovog doma i drugih prostorija pronašla 8 grama marihuane te digitalnu vagu za precizno mjerenje mase. U paketu koji je osumnjičeni preuzeo pretragom je pronađen ukupno 8681 gram marihuane pakirane u plastične pakete.

Osumnjičeni je po završetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku. Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu je podnesena kaznena prijava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.