FOTO Pogledajte kako je izgledao susret Banožića i Milanovića, nisu se ni pogledali

FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL

PREDSJEDNIK Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić danas se na Plesu prilikom preuzimanja dva helikoptera koji su donacija SAD-a nisu ni pozdravili ni pogledali, što je Milanović u izjavi novinarima prokomentirao riječima da je Banožić potrošio sav kredit kod pristojnih ljudi.

Upitan nakon primopredaje helikoptera o tome da nije bilo nikakve komunikacije između njega i ministra obrane te da se nisu ni pozdravili, Milanović je rekao: "Ne, nismo, ministar je potrošio sav kredit kod pristojnih ljudi. Krši zakon, maltretira ljude, terorizira branitelje, ratne heroje, tjera ljude u mirovinu na kriminalan način."

U subotu se obilježava Dan oružanih snaga RH za koji Milanović, kao predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga, organizira tradicionalni prijem i dodjelu odlikovanja, a Ministarstvo obrane organizira svečanu akademiju, pa su novinari pitali Milanovića postoji li mogućnost da u povodu toga dana budu zajedno na nekom događaju.

Ministar obrane i ja nismo ista kategorija, odgovorio je Milanović. "Nemojte uspoređivati neusporedivo, ne mene i tog Banožića, nego predsjednika i ministra – to nije isto. Ustav ne govori ništa o ministru", rekao je Milanović.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

Pročitajte više

 

Pročitajte više