Glas: HDZ skriva istinu o Ini kao zmija noge

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

IZ STRANKE Glas danas su podsjetili da je HDZ-ova saborska većina odbila tematsku sjednicu Odbora za pravosuđe o Ini, na koju bi se pozvali čelni ljudi DORH-a, Vrhovnog suda i Ministarstva pravosuđa, te su ustvrdili da se HDZ-ova vlada trudi sakriti istinu o Ini kao zmija noge.

"Opravdanje je, kao i sva dosad, nemušto i besmisleno, i samo govori u prilog tome da se HDZ-ova vlada trudi sakriti istinu o Ini kao zmija noge. Pitanje je samo što točno HDZ ne želi da se sazna i zašto ne želi da javnost vidi što piše u ugovorima", priopćili su iz Glasa.

"Bit ćemo ustrajni u tome da Ina ne ostane zaboravljena"

Kažu i da nakon premijerovog bahatog odbijanja da se pojavi na sjednici Antikorupcijskog vijeća i odbijanja zahtjeva oporbe da se u saboru održi tematska sjednica, HDZ-ova vlada ponovno ignorira izabrane predstavnike građana u Hrvatskom saboru, a sve u paničnom strahu da sakrije što se sakriti da.

"No, mi ćemo", dodaju iz Glasa, "biti ustrajni u tome da Ina ne ostane zaboravljena i da otkrijemo koliko još takvih Ina imamo."

"Interes svih interesa je da se ovaj slučaj rasvijetli i da spriječimo HDZ u namjeri da tu pljačku strpa pod tepih i sve banalizira", poručili su iz Glasa.

Pročitajte više