Pijana gospođa (60) vrijeđala policajce: "Je*o vam bog mater, nisam se za ovo borila"

Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL

GOSPOĐA (60) lani se u ožujku napila i u središnjem gradskom parku u Koprivnici izvrijeđala policajce. Odmah su je uhitili te je tek drugi dan puštena iz policijskog pritvora, nakon što se otrijeznila. Ovih je dana doznala i presudu koju joj je izrekla prekršajna sutkinja.

Prema presudi, ona je lani u ožujku u 17:25 narušavala javni red i mir u središtu Koprivnice, u parku na Zrinskom trgu, a bila je pod utjecajem alkohola od 1.89 promila, prenosi Danica.

"Vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike Tomislava i Marina riječima: 'Pi*ka vam materina! Šta ti imaš s mojom osobnom?' Nakon toga, istog dana u 17:45, u prostorijama policije nastavila je s uvredama.

Govorila im je: 'Šta je? Pi*ka vam materina! Da vam je*o bog mater koja vas je okotila! Gdje ste vi bili dok sam se ja borila, a sada mi dajete da pušem tu u nešto? Nisam se ja za to borila, balavci jedni!'" navodi se u presudi koprivničke sutkinje.

60-godišnjakinja je na koncu priznala baš sve što joj se stavljalo na teret te se "smatra krivom i iskazuje žaljenje što se tako dogodilo". Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s 90 eura. No, kako je dva dana provela u pritvoru, mora platiti 10 eura kazne.

Ako plati u roku od 30 dana od pravomoćnosti presude, mora podmiriti tek 6.66 eura. Uz to, dužna je podmiriti i 30 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i gospođa se na nju se može žaliti.

Pročitajte više