Gotov je očevid. Cura u Našicama ubijena hladnim oružjem

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

OČEVIDOM koji je tijekom dana proveden u Našicama utvrđeno je da je 20-godišnja djevojka, čije je beživotno tijelo pronađeno noćas oko ponoći, usmrćena hladnim oružjem.

Očevid je obavio zamjenik osječkog županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske, izvijestila je policija.

 

Ubojica je stabilno

Mrtva djevojka pronađeno je u Našicama neposredno poslije ponoći, a 24-godišnjak kojega se dovodi u vezu s tim kaznenim djelom je naknadno, kako se neslužbeno doznaje, pokušao samoubojstvo, skokom s nadvožnjaka, pa je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u našičku Opću županijsku bolnicu i pod nadzorom je policije.

Iz našičke bolnice izvijestili su da je 24-godišnjak zaprimljen zbog zadobivenih ozljeda, među kojima su prijelomi kostiju zdjelice i potkoljenice, ali je stabilno i izvan životne opasnosti.

U policiji nisu željeli komentirati neslužbene informacije i medijske napise da je 20-godišnju djevojku usmrtio bivši mladić, nego navode kako provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti tog tragičnog događaja.

Podsjetimo, HRT je neslužbeno doznao kako su djevojka i mladić bili u vezi tri godine, ali je ona oko Božića prošle godine prekinula vezu. On joj nije dao mira, maltretirao ju je, slao joj poruke, želio da se pomire. Sinoć se ona vraćala iz grada, a ubio ju je nekoliko stotina metara od kuće.

 

Pročitajte više