HAK: Ceste vlažne i skliske, mogući odroni

Ilustracija: Marin Tironi/PIXSELL

KOLNICI su mjestimice vlažni i skliski. Mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali. Ponegdje ima magle. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je na čvoru Jurdani preusmjeren na Jadransku magistralu (DC8) za Pulu/Opatiju i Matulje.

U pomorskom prometu nema poteškoća 

Najava radova za večeras 28./29.studenoga: od 22 do 5 sati bit će zatvorena autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Ogulin i Brinje u oba smjera. Obilazak je državnim cestama DC23 i DC42 preko Oštarija i Josipdola.

Na graničnom prijelazu Bregana- Obrežje na izlaz teretna vozila čekaju sat vremena. U pomorskom prometu nema poteškoća. U subotu, 3.prosinca, trajekt na liniji 9602 Split - Vis isplovit će iz luke Vis u 16,30, umjesto u 15,30 sati.

Pročitajte više

 

Pročitajte više