HDZ: Koliko Milanović ulaže truda u laganje... Laže iz očaja i zavisti

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

IZ HDZ-a su na Facebooku reagirali na današnju izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je ponovni izbor Željka Komšića u Predsjedništvo BiH opisao kao "fijasko i sramotu za Hrvatsku te spomenikom hrvatske pasivnosti". 

Milanović je odluku visokog predstavnika Christiana Schmidta iz izborne noći, kada je izmijenio izborni zakon u korist Hrvata, nazvao "velikim, drskim, bezobraznim ništa". 

"Schmidt je to pripremao danima i zadnji dan donio nekakvu odluku kojom je, kao, spasio Hrvate. Još je u ponoć valjda zvao Plenkovića da mu kaže 'vidite što ja radim za vas'. Čović je dobro rekao da Plenković s ovom Schmidtovom intervencijom nema veze. Ja bih vjerovao Čoviću", rekao je Milanović.

 

HDZ: Milanović laže iz očaja i zavisti

HDZ je reakciju na Milanovićevu izjavu objavio na Facebooku. Uz predsjednikovu rečenicu su stavili Twitter objavu u kojoj Čović zahvaljuje Plenkoviću na podršci hrvatskom narodu u BiH i doprinosu. Objavu HDZ-a prenosimo u cijelosti:

"Koliko truda Milanović ulaže u laganje i o ovakvim stvarima! Iz očaja i zavisti laže i o svemu drugom što govori. Postalo mu je 'Normalno' lagati", objavio je HDZ na Facebooku.

 

 

 

Pročitajte više