Hrvatica u Australiji ubila troje djece pa sebe

Foto: Facebook

AUSTRALSKA policija je u obiteljskom domu na sjeveru Melbournea pronašla četiri mrtve osobe, majku i njene troje djece. Sumnja se da je djecu Claire (7), Annu (5) i Matthewa (3) ubila njihova 42-godišnja majka Katie Perinović (42), koja je nakon toga počinila samoubojstvo.

Otac djece, Tomislav Perinović (48), pušten je na slobodu nakon ispitivanja, objavila je policija.

"Razgovarali smo s velikim brojem ljudi, uključujući obitelj, prijatelje i susjede preminule. Provedena je opsežna forenzička analiza. Istražitelji smatraju da 48-godišnjak nije bio uključen u događaj. Policija ne traži nove osumnjičenike. Prvi rezultati istrage pokazuju da je 42-godišnja žena odgovorna za sve četiri smrti", objavili su iz policije, prenosi The Guardian.

Zamjenik načelnika policije Robert Hill rekao je za Newsweek da u obitelji nisu zabilježeni slučajevi nasilja.

"Ovo je tragičan događaj. Svaki gubitak života je tragičan, ali kad su uključena djeca, to je neusporedivo bolnije", kazao je Hill i dodao da je policija još daleko od toga da shvati sve okolnosti tragičnog događaja.

Susjedi za obitelj kažu da su uvijek bili pristoji, a područje na kojem su živjeli opisuju kao "tiho i mirno".

"Djeca su uvijek bila lijepo odjevena, a majka je bila pristojna i uvijek nas je pozdravljala... Bila je jako srdačna", rekao je jedan od susjeda. 

Prijateljica preminule žene kaže da je bila predana majka, ali je u zadnjih tjedana vrijeme bila povučena i vrijeme je uglavnom provodila u kući, piše The Age.

Herald Sun je objavio da je obitelj Perinović hrvatskog porijekla te da se majka preminule žene također nalazi u Australiji.

Pročitajte više

 

Pročitajte više