Optužila J. Kosor da je srpskoj obitelji ukrala stan. Kosor: Lažljivice pokvarena

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

JADRANKA Kosor, bivša predsjednica vlade i HDZ-a, žestoko se posvađala s korisnicom Twittera koja ju je optužila da je licemjerna te da je tuđi stan pripisala na sebe.

"Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike!U ratu domoljub" i nacionalista,koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe.U miru pacifista ta borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana..Može li gore?" napisala je na Twitteru Katica Miličević.

"Lažljivice pokvarena", odgovorila je Jadranka Kosor.

Podsjetimo, dok je bila u vrhu politike Kosor se često optuživalo da je ilegalno došla do stana na Ravnicama, iz kojeg je ranije izbačena obitelj Drobac. Kosor je više puta demantirala tu priču.

"Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe", napisala je Kosor naknadno na svom Twitter profilu.

Korisnica Twittera koja ju je prozvala komentirala je ovaj tvit bivše premijerke.

"Cvilite Vi Jadrankice suzo Ivina!Ja ne cvilim!!Ja sam samo prozvala legalnu otimačinu stana od srpske djece u kojem živite!Glumite moralnu vertikalu kod Hrvata", napisala je Miličević.

Pročitajte više

 

Pročitajte više