Joe Rogan: Trump će se 2024. kandidirati i pobijediti

Foto: Instagram, EPA

JOE ROGAN, američki komičar, komentator na MMA borbama i jedan od najbolje plaćenih i najutjecajnijih voditelja podcasta na svijetu, kaže da će se Donald Trump opet kandidirati za predsjednika i pobijediti Bidena 2024. godine.

U najnovijem podcastu Rogan je razgovarao s Amandom Knox. Nakon što je Knox bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je osvojio nekoliko mandata od 1994. do 2011., opisala kao "talijanskog Donalda Trumpa", upitala je Rogana hoće li i Trump ići po novi predsjednički mandat.

"O da", odgovorio je Rogan. "Pokušat će sto posto. Vjerojatno će pobijediti."

"Misliš?" pitala ga je Knox.

"Kako će Joe Biden pobijediti? Kako je moguće da će ikoga pobijediti?" nastavio je Rogan. "Nakon što ste ga vidjeli kako govori, nakon što ste vidjeli propadanje i padanje, kako bi on mogao pobijediti? Demokrati su se kraljevski za***ali izabravši tog tipa za predsjednika", kaže Rogan.

Knox je zaključila da Biden "nije previše inspirativan", ali je upitala hoće li demokrati dopustiti da se netko drugi kandidira, poput potpredsjednice Harris.

"Izgubila bi", brzo je rekao Rogan. "Prema anketama, ona je najomraženija potpredsjednica u zadnjih 50 godina", zaključio je.
 

Pročitajte više