Još uvijek se traga za Hrvatom nestalim u Njemačkoj: "Preselio se zbog novog posla"

Foto: Nestali.hr

NJEMAČKA policija još uvijek neuspješno traga za 46-godišnjim muškarcem iz Hrvatske. Policija u Leipzigu je priopćila da se nestali Tomislav Crnjac 19. siječnja uselio u smještaj za osoblje u Schkeuditzu i da je sljedećeg dana nestao. Njemačke vlasti mole javnost za pomoć u potrazi, a informacije o nestalom muškarcu su objavljeni i na web stranici nestali.hr.

Policijska uprava u Leipzigu je danas potvrdila da je Tomislav prošlog četvrtka došao u grad kako bi započeo raditi na novom poslu te se zbog toga istog dana preselio u smještaj za osoblje. O tome je obavijestio svoju obitelj u Hrvatskoj, ali nakon toga ga više nitko nije vidio, a mobitel mu je nedostupan, piše Fenix Magazin.

"Nemamo dokaza gdje bi se mogao nalaziti"

Jedan od kolega je bio u kontaktu s Tomislavom prošlog petka oko 8 sati ujutro, ali se Tomislav nakon toga nije pojavio na dogovorenom sastanku u 13 sati. Policija navodi da su gotovo sve osobne stvari nestale osobe, uključujući i kofer, pronađene u smještaju. S obzirom na to da nestalog smatraju pouzdanom osobom, ne isključuje se mogućnost da je napustio smještaj zbog hitnog slučaja. 

“Ispitivanje okolnih bolnica bilo je neuspješno. Trenutno nemamo dokaza koji bi sugerirali gdje bi mogao biti”, dodaju iz policije. Stoga je objavljena fotografija i opis nestale osobe. Nestali muškarac je u potpunosti ćelav, visok je 165 centimetara, jače tjelesne građe, a oči su mu kestenjaste boje.

Njemačka policija apelira na sve koji bi mogli imati informacije o tome gdje je nestali ili su imali kontakt s nestalim da se jave na broj telefona 0341-30300. Važne informacije o nestalom muškarcu možete prijaviti i u najbližoj policijskoj postaji u Hrvatskoj ili pozivom na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
 

Pročitajte više