Katolibanski radikali sutra opet kleče. Organizator: Tomato mi je blokirao mobitel

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

KATOLIBANSKI radikali za sutra su najavili novu rundu klečanja.

Klečat će ujutro na glavnom zagrebačkom trgu kao i prethodna dva puta, i to za čednost za odijevanju, suzdržavanje od predbračnih spolnih odnosa, da muškarci postanu duhovni autoriteti obitelji i slično.

No ovaj put je u redovima katolibanskih radikala pred klečanje zavladala svojevrsna uzbuna jer se organizator pojadao da mu je operater isključio broj mobitela s kojeg šalje SMS-ove, u kojima poziva kolege radikale na klečanje. 

Jutros je portal Željke Markić Narod.hr objavio dramatičnu vijest kako je Veselku Kralju, jednom od organizatora i inače voditelju Bratstva muževi katolici, uoči akcije blokiran mobitel.

"Država brani katolicima da sudjeluju u javnom životu"

“Operater Tomato trajno mu je ukinuo broj mobitela s kojeg je slao poruke s pozivom na javnu molitvu krunice i to, kako piše Kralj, zbog moguće terorističke prijetnje”, piše Narod.hr, koji sugerira kako se vjerojatno radi o gušenju prava hrvatskih katolika.

“Je li ovdje riječ o manifestaciji sekularne države koja katolicima onemogućava sudjelovanje u javnom životu? Prozvanom teleoperateru poslali smo upit o ovom nevjerojatnom slučaju, a odgovor ćemo objaviti kada stigne”, stoji u tekstu portala čiji je izdavač udruga U ime obitelji kojoj je na čelu Markićka. 

Dalje pišu:

“Kralj je sa svog Tomato broja mobitela slao veći broj SMS poruka istog sadržaja kao poziv na subotnju molitvu krunice na glavnom zagrebačkom trgu. Mobilni operater mu je trajno, nakon toga, ovog tjedna trajno ukinuo broj mobitela, kako navodi Kralj u objavi na Facebooku, citirajući djelatnika koji mu je rekao: 'S obzirom na moguću terorističku prijetnju, vaš broj je suspendiran trajno!'”.

 

Pročitajte više

 

Pročitajte više