Kod Zadra tukao poznanika, tjerao da ga masira i ljubi mu stopala. Snimao i slao ženi

Ilustracija: 123rf

MUŠKARCA iz okolice Zadra, koji je poznanika iz Bugojna zbog novčanog duga udarao po glavi te ga je, uz to, tražio da ga masira po tijelu i ljubi mu tabane, Općinski sud u Zadru proglasio je krivim zbog počinjenja kaznenih djela krađe, prijetnje te iznude.

Kako javlja Zadarski, osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine. Izrečena mu je djelomična uvjetna osuda, tako da se od kazne na koju je osuđen izvršava šest mjeseci, a drugi dio kazne, u trajanju od šest mjeseci, se neće izvršiti ako u roku od tri godine od prestanka izdržavanja neuvjetovanog dijela kazne ne počini novo kazneno djelo.

Nakon što mu je naplatio 500 kuna za kupnju hrane i duhanskih proizvoda, od poznanika iz Bugojna tražio je i da mu isplati još 7500 kuna koje mu ovaj nije dugovao.

Najprije mu je rekao da će mu sjeći ruke dio po dio i da će ga zapaliti, nakon čega ga je udario šakom u glavu, stavio mu oštricu noža pod vrat i rekao: "Zaklat ću te, majku ti j***m balijsku."

Nakon toga je tražio da ga masira po tijelu i da mu ljubi tabane, pri čemu je preko mobitela na videopoziv zvao svoju suprugu u Rusiju i sve joj pokazivao.

Pročitajte više