Konobar pijanoj Zadranki odbio poslužiti piće. Izvrijeđala ga pa napala policajca

Ilustracija: Dino Stanin/PIXSELL

TO što joj je u nedjelju popodne u zadarskom kafiću odbio poslužiti piće, kod pijane 44-godišnjakinje (1.8 promila) izazvalo je salvu uvreda na račun konobara te zaštitara, a po dolasku policajaca na jednog je nasrnula i izudarala ga rukama, nakon čega je uhićena.

Bila je vidno pijana

Iz zadarske policije objavili su kako su intervenirali po dojavi da u ugostiteljskom objektu žena pod vidnim utjecajem alkohola na naročito drzak i nepristojan način narušava javni red i mir, vrijeđajući konobara koji ju je odbio poslužiti alkoholnim pićem, a zatim i zaštitara.

Nakon što su stigli, zatekli su 44-godišnjakinju koja se pokušala udaljiti vrijeđajući i omalovažavajući policajce, a u namjeri da ih spriječi u postupanju zbog narušenog javnog reda i mira pružala im je aktivni otpor te je na jednog i fizički nasrnula, udarajući ga rukama.

Kod nje su našli i nešto trave

Policijskom prisilom je savladana te privedena u postaju gdje joj je alkotestom utvrđeno gotovo 1.8 promila, a kod nje je pronađena i mala količina marihuane (1.8 grama). Po dovršetku kriminalističke istrage kazneno je prijavljena zbog prisile prema službenoj osobi, a prekršajno zbog narušavanja javnog reda i mira te posjedovanja manje količine droge.

Pročitajte više

 

Pročitajte više