Kvalitetan online studij za zaposlene i mlade koji žele nešto više

Foto: Press, Dodjela diploma generaciji 2022. Hotel Antunović, Zagreb

ONLINE studij je najpristupačniji i najfleksibilniji oblik studija kakvog danas poznajemo. Prilagođen je zaposlenima i mladima koji žele nešto više, nešto drugačije. Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1700 online studenata neometano studira, od toga više od 700 na hrvatskom jeziku.

Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko, rekla nam je direktorica fakulteta Jasna Dominko Baloh koja je zajedeno sa veleposlanikom Slovenije u Hrvatskoj Gašperom Dovžanom i dekanom DOBA Fakulteta prof. dr. Rasto Ovinom podijelila diplome generaciji diplomanta 2022: Na DOBA Fakultetu studijske programe stalno aktualiziramo. Želimo da studenti kroz projektni rad i kroz rješavanje konkretnih poslovnih izazova steknu pravo znanje koje će im omogućiti karijerni i osobni razvoj. Ponosni smo jer su diplomanti i magistri veoma uspješni, čak 77 % njih odmah nakon diplome doživi pozitivnu promjenu – napreduju, promijene karijeru.

Foto: Dodjela diploma generaciji 2022. Hotel Antunović, Zagreb

Po čemu je online studij na DOBA Fakultetu poseban? 

Online studij na DOBA Fakultetu studentima nudi mnogo više nego samo snimke predavanja.  Strukturirano i STABILNO okruženje, usmjeravanje studenata od strane profesora, motiviranje online mentora i njihova iznimna ODAZIVNOST, POVRATNE INFORMACIJE na svaki izvršeni zadatak, u detalj dovršeno provjeravanje i OCJENJIVANJE ... samo je nekoliko karakteristika njihovog modela online studija. Jedna od važnijih prednosti je i povezanost teorije i prakse, naime čak je 70 % studija namijenjenog rješavanju konkretnih poslovnih izazova i radu na projektima. Posjetite njihovu web  stranicu, gdje ćete upoznati odvijanje online studija te zavirite u nastavno okruženje Blackboard.

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa na hrvatskom jeziku. Početak studiranja: Veljača 2023

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI - 180 ECTS

  • Menadžment u suvremenom poslovanju
  • Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću 
  • Menadžment u socijali i obrazovanju

Želim informacije

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI - 120 ECTS

  • Međunarodno poslovanje
  • Marketing i prodaja

Zanima me

Ako želite studirati na modernom fakultetu koji nudi najsuvremeniji model online studija, preporučujemo vam da odaberete DOBA Fakultet.

Pročitajte više

 

Pročitajte više