Ljudske kosti pronađene pored napuštene djece u Teksasu pripadaju dječaku, ubijen je

Screenshot: NBC News

OSMOGODIŠNJI dječak čije su kosti u nedjelju nađene u njegovom domu u Houstonu preminuo je od "višestrukih ozljeda nanesenih tupim predmetom", priopćile su danas vlasti.

Posmrtni ostaci dječaka, koji je preminuo oko studenog 2020., nalazili su se u stanu u kojem je boravilo troje napuštene djece u dobi od sedam, devet i 15 godina. 15-godišnjak je kazao kako je njegov osmogodišnji brat mrtav već godinu dana i da se njegovo tijelo nalazilo u sobi do njegove, piše ABC News.

Optužen partner majke

Dodao je kako njihovi roditelji nisu bili u stanu nekoliko mjeseci, rekle su vlasti. Ed Gonzalez, šerif okruga Harris, rekao je da su djeca živjela u groznim uvjetima; stan je imao prljave tepihe i bio pun žohara i muha.

31-godišnji Brian Coulter, dečko majke osmogodišnjaka, optužen je za njegovo ubojstvo. Majka, 35-godišnja Gloria Williams, optužena je za nanošenje ozljeda putem propusta i za prikrivanje dokaza.

Vlasti su danas priopćile da jedan od dječaka ima ozljedu čeljusti, koju je navodno uzrokovao Coulter prije nekoliko tjedana, te da će morati ići na operaciju.

"Vjerujemo da im je majka dostavljala ili naručivala hranu", kazao je Gonzalez i dodao kako djeca nisu bila u školi više od godinu dana.

Pročitajte više