Motociklist kod Rijeke udario u zaustavljeno vozilo. Pao pa ga pregazio drugi auto

Nije fotografija događaja u članku Ilustracija: Pixsell/Luka Stanzl

Jučer oko 20:15 se na autocesti A7 dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 44-godišnji motociklist. Naime, 44-godišnjak je upravljao motociklom riječkih registracijskih oznaka i kretao se autocestom A7 iz smjera Svetog Kuzma u smjeru Orehovice.

Dolaskom na čvor Rijeka-Istok, prilikom mijenjanja prometne trake koja je namijenjena za isključivanje u smjeru DC 404, motociklom je udario u zaustavljeno teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka koje je obavljalo ophodarsku djelatnost i osiguravalo skup vozila (teretno s poluprikolicom) koje se nalazilo u kvaru.

Nakon pada ga je udario auto

Nakon toga motociklist je od udara pao na kolnik te je u tom trenutku u njega udarilo osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnji vozač. Motociklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva u Rijeci, a promet je navedenom dionicom autoceste od 22:14 do 23:33 bio u prekidu te se preusmjeravao okolnim pravcima, objavila je Policijska uprava primorsko-goranska.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.