Muškarac (30) automat klubove u Požegi prevario za više od 4000 eura

Ilustracija: Sandra Simunovic/PIXSELL

KAZNENU prijavu zbog prijevara 'teških' 4100 eura požeško-slavonska policija podnijela je protiv 30-godišnjaka koji je, iako je izgubio taj iznos, automat klubove napuštao bez da je podmirio dugove, a uhićen je i 21-godišnjak koji je u takvom klubu vrijeđanjem policije remetio javni red i mir.

Policija je u petak priopćila kako je dovršila kriminalističku istragu protiv 30-godišnjaka s područja Bjelovara, kojega sumnjiči da je u listopadu prošle godine u požeškom automat klubu od 25-godišnje djelatnice zatražio da mu u automat uplati 3500 eura kako bi mogao igrati, što je ona i učinila.

Više prevara

Nakon što je na tim igrama na sreću izgubio navedeni iznos, napustio je klub, ne podmirivši dug. Isto je učinio i prije pet dana u drugom automat klubu u Požegi, gdje je od djelatnice zatražio da mu 600 eura promijeni u kune, a nakon što mu je ona u tome udovoljila, nije joj dao eure, već je napustio klub.

U istom automat klubu policija je, nakon što je tamo ušla zbog dojave o novčanoj prijevari, privela i 21-godišnjaka koji je bio u društvu sa spomenutim odbjeglim posjetiteljem, a koji je policajce omalovažavao i vrijeđao. Mladić je uhićen i smješten u posebnu policijsku prostoriju te priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, uz prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira.

Pročitajte više

 

Pročitajte više