Na dionicama cesta povremeni zastoji zbog radova, javlja HAK

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

VREMENSKI uvjeti jutros su povoljni za vožnju, promet je pojačan na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji su na dionicama cesta gdje traju radovi. Hrvatski autoklub (HAK) vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova je prekinut promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče od čvora Ploče do naplatne postaje Karamatići i državnoj cesti DC425 naplata Karamatići-čvor Čeveljuša. Obilazak: A1-čvor Vrgorac-DC62-Mali Prolog-Kobiljača (ŽC6276)-Ploče (DC8) ili za smjer BiH GP Nova Sela-DC62-Mali Prolog-Kobiljača (ŽC6276)-Ploče (DC8) i obratno.

Od 9 do 16 sati bit će zatvorena državna cesta DC70 Omiš-Gata-čvor Blato na Cetini (A1) od tvornice Galeb do raskrižja za Zakučac (zbog radova u zoni tunela Komornjak).

Od 8 do 16 sati, zbog radova, u trajanju od 30 minuta zatvara se državna cesta DC99 Tribalj-Grižane-Bribir na dionici Bribir-Grižane. Na graničnom prijelazu Tovarnik čekanja su u teretnom prometu na ulazu u zemlju čeka se četiri sata a na izlazu do pola sata. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Pročitajte više

 

Pročitajte više