Nakon vozača preminula i djevojka s motocikla. "Otišla je Mateja, naš anđeo"

Foto: Google Street View, Facebook

U MJESTU Turčin južno od Varaždina, kod raskrižja prema Tomaševcu Biškupečkom, u nedjelju je došlo do sudara osobnog automobila i motocikla. Vozač motocikla (25) preminuo je na mjestu događaja, a naknadno je u bolnici preminula i njegova suputnica.

Nesreću je skrivio 41-godišnji vozač osobnog vozila, utvrdila je policija. Vozač osobnog vozila ušao je bez zaustavljanja u raskrižje te je oduzeo prednost mladiću na motociklu na kojem je bila i njegova suputnica.

Kolege i prijatelji se opraštaju od djevojke

Radi se o Mateji Srnec, 25-godišnjakinji od koje su se oprostili kolege i prijatelji iz Kulturno-umjetničke udruge Zasadbreg.

"Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi a suze same teku! Pitamo se, zašto nas je Mateja morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama života? Možda je pozvana tako rano baš zato što je bila tako anđeoski lijepa i dobra?! Jer i nebo treba dobre ljude i lijepe anđele! Mi ćemo zauvijek u srcu čuvati sjećanja na našu dragu Mateju! Hvala ti Mateja što si dio svog života darovala našoj udruzi! Roditeljima, sestri, bratu i svima koji su je voljeli izražavamo iskrenu sućut", piše u objavi KUU-a Zasadbreg.

 

Pročitajte više

 

Pročitajte više