Naš Hajduk se oglasio nakon nereda. Objavio je samo dvije rečenice

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

U SUBOTU je na autocesti A1 policija iz vatrenog oružja upucala najmanje četvero ljudi. U službenim izjavama policija tvrdi kako su policajci ispalili 11 hitaca u tlo, a ostale u zrak. Povod je bio veliki sukob Torcide i policije nakon derbija između Dinama i Hajduka na koji Torcida nije ni ušla.

Udruga Naš Hajduk oglasila se na svojem Facebooku prvi put nakon nereda te je napisala samo dvije rečenice. "Cestom ponosa, čista srca i obraza! Izdržite!" stoji u objavi udruge koja okuplja preko 70 tisuća članova Hajduka te otkupljuje klupske dionice.

Na fotografiji, snimljenoj na sjevernoj tribini Poljuda, istaknut je Mate Prlić, suosnivač Dalmatinskog portala. "Da, istina je. U noći sa subote na nedjelju nakon nereda na autocesti priveden je i Mate Prlić, suosnivač Dalmatinskog portala.

Naravno da je prvi dojam nevjerica, jer svatko tko ga poznaje zna da nema šanse da bi on negdje na autocesti nekoga napao i slično. Logično je tek pitanje: kako je onda završio u pritvoru?" piše Blaž Duplančić u svom komentaru Duplin osvrt, objavljenom danas na Dalmatinskom portalu.

Pročitajte više