Nastavnica u SAD-u imala spolni odnos s učenicom, muž je prijavio ravnatelju

FOTO: New Wilmington Police Department

NASTAVNICA iz Pennsylvanije Olivia Ortz (26), koja je vodila zbor u jednoj srednjoj školi, uhićena je nakon što je imala spolne odnose s učenicom.

Njen suprug Cody Ortz prijavio ju je nadležnim vlastima nakon što je pronašao više od stotinu inkriminirajućih poruka svoje supruge i jedne od maloljetnih učenica.

Suprug ju je prijavio ravnatelju

Ortz je uhićena u ponedjeljak, a optužena je za seksualnu aktivnost sa 17-godišnjom učenicom srednje škole Wilmington Area. Njen suprug, nastavnik glazbenog u istoj školi, otkrio je njihovu razmjenu poruka kada se vratio s putovanja na Floridu, piše Daily Mail.

Cody ju je odmah prijavio ravnatelju škole te je Olivia suspendirana 9. svibnja. Nalog za njeno uhićenje izdan je 13. svibnja. Unatoč nalogu, Ortz se nije odmah predala vlastima, nego je dva dana kasnije, u nedjelju, pjevala na lokalnom koncertu. Tek je sljedeći dan otišla na policiju.

Tinejdžerka sve priznala policiji

Istražitelji su uz pomoć njenog supruga pronašli preko stotinu inkriminirajućih poruka razmijenjenih između Olivije Ortz i 17-godišnje učenice. U kaznenoj prijavi stoji da su nastavnica i učenica imale posebnu riječ koju su koristile ako nešto pođe po krivom tijekom njihove igre ili ako se nekoj od njih dogodi "nešto loše".

Tinejdžerka je priznala policiji da je mnogo puta bila u kući Ortz dok je njen suprug bio odsutan te da je znala ostati preko noći i imati spolni odnos s nastavnicom.

Dodala je da je nastavila komunicirati s Olivijom i nakon što je ona uhićena jer su "zaljubljene i trebamo jedna drugoj biti podrška".

Pročitajte više

 

Pročitajte više