Njonjo: Ovo je najbolja generacija hrvatskih nogometaša koju smo imali

Foto: FaH

Gordan Jandroković Njonjo, prije nastavka saborske sjednice, izrazio je žaljenje zbog propuštene pobjede hrvatske nogometne reprezentacije u jučerašnjoj utakmici protiv Italije, no istaknuo je da je ona najbolja generaciju nogometaša koju je Hrvatska imala.

"Ovo je najbolja generacija hrvatskih nogometaša koju smo imali"

"Izuzetno nam je žao što hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela dobiti Italiju.

Dijelile su nas sekunde od trijumfa i ulaska u osminu finala, ali to je sport, događaju se pobjede i porazi, radost i tuga", rekao je Jandroković.

Izborniku Zlatku Daliću i njegovim igračima poželio je da i dalje budu jednako uspješni kao i na prethodnim prvenstvima.

"Ovo je najbolja generacija hrvatskih nogometaša koju smo imali, zahvalni smo im na svim velikim rezultatima koje su ostvarili. Vjerujem da će biti još puno rezultata koje će nas učiniti ponosnima", kazao je Jandroković.

Njonjo vladinim avionom vodio sina na utakmicu Hrvatske na Euru

Podsjetimo, šef sabora Gordan Jandroković Njonjo poveo je sina na utakmicu Hrvatske protiv Španjolske na Euru. Putovali su u Berlin i tu ništa ne bi bilo sporno da Njonjo sina nije poveo službenim vladinim avionom.

Zbog tog putovanja je Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa otvorilo predmet protiv Jandrokovića. 

Inače, vladin zrakoplov je taj dan letio i na relaciji Zagreb - Zürich. Prevozio je premijera Andreja Plenkovića koji sudjeluje na dvodnevnoj Međunarodnoj mirovnoj konferenciji o Ukrajini u švicarskom Bürgenstocku. Kad je ostavio Plenkovića u Zürichu, zrakoplov se zaputio prema Berlinu kako bi pričekao završetak nogometne utakmice i vratio hrvatsko izaslanstvo u Zagreb. 

Dan ranije vladin zrakoplov letio je na relaciji Zagreb - Berlin i Berlin - Zagreb. Prvo je odvezao hrvatsko izaslanstvo u Berlin, a zatim se vratio u Zagreb kako bi mogao prevesti Plenkovića u Švicarsku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.