Njonjo poveo sina na Euro vladinim avionom. Milanović: Klinac je trebao ići s tatom

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Predsjednik RH Zoran Milanović komentirao je u utorak slučaj predsjednika sabora Jandrokovića, koji je na utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlinu vladinim zrakoplovom poveo sina, riječima da je - "klinac trebao ići s tatom."

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je, na upite nekih medija i građana, predmet protiv predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića jer je na utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlin na Europsko nogometno prvenstvo državnim zrakoplovom poveo sina.

"Je l' trebao klinac ići s tatom? Je, trebao je"

"Je l' trebao klinac ići s tatom? Je, trebao je", odgovorio je predsjednik na novinarsko pitanje u Ivancu. Na dodatno pitanje da je Povjerenstvo otvorilo slučaj, Milanović je uzvratio: "Samo neka otvaraju slučaj."

Predsjednik Milanović izjavio je to prilikom obilaska proizvodnog pogona tvrtke Ivančica d.d. u Ivancu, gdje ga je Uprava tvrtke, predvođena Sinišom i Nadicom Zver, provela kroz pogon te su ujedno održali i kraći sastanak.

Nakon što je predsjednik RH Milanović najavio da će najvjerojatnije ići u Leipzig na utakmicu Hrvatske protiv Italije, novinari su ga upitali hoće li mu biti sporno što će u avionu biti s ministrima. "Samo ću biti ja", rekao je predsjednik Republike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.