Novi detalji o Hrvatici iz Melbournea koja je ubila djecu i sebe, tijela pronašao muž

Foto: Facebook

AUSTRALSKI grad Melbourne potresla je strašna tragedija u kojoj je majka hrvatskih korijena ubila svoje troje djece, a zatim i sebe. 

Tijela Katie Perinović i njezine dvije kćeri, Claire (7) i Anne (5), i sina Matthewa (5) pronađena su jučer u njihovoj kući u Tullamarineu, predgrađu na sjeveru Melbournea. 

>> Hrvatica u Australiji ubila troje djece pa sebe

Tijela je pronašao njezin muž Tomislav (48). On je također pozvao hitne službe, policija ga je ispitala, a zatim je pušten. 

"Istražitelji ne vjeruju da je 48-godišnjak bio umješan u incident, a policija ne traži nikoga drugoga u vezi ovog događaja. Istražitelji Odjela za ubojstva razvili su preliminarni stav da je 42-godišnjakinja odgovorna za sve četiri smrti, a po završetku njihove istrage izvještaj će biti dostavljen na razmatranje mrtvozorniku", rekli su iz lokalne policije. 

Obitelj omiljena među susjedima

Nepuna 24 sata prije šokantnog događaja 42-godišnja Perinović dala je svojim susjedima vreću šljiva. Njezin susjed Daniel Schembri joj se zahvalio, a ona mu je rekla "zbogom", javlja NCA Newswire. 

Perinovići su bili omiljeni među susjedima, a četvrt u kojoj su živjeli bila je mirna. 

Obiteljska prijateljica Marie Groves rekla je da ih je zadnji put vidjela u studenom i kako se Katie činila neobično povučenom i tihom. 

"Krajem studenog rekla sam joj da dođe na proslavu rođendana moje kćeri s djecom. Bila je tamo vrlo kratko, njezine dvije starije kćeri bile su vrlo slične mojim kćerima, čavrljale su i smijale se, bile su prekrasna djeca. Tog dana činilo mi se da je pomalo povučena, što nije bilo uobičajeno, bila je tiha... Možda je to bio znak?" rekla je Groves. 

Kaže kako nije dobro poznavala njezinog supruga Tomislava jer je cijelo vrijeme radio. 

Nedavno dala otkaz

Njezini bivši kolege su shrvani saznanjem o ovome događaju. 

Katie je bila fizioterapeutkinja, a prije otprilike tri mjeseca je naprasno napustila Kliniku za fizioterapiju Glenroy. 

Ispred njihove kuće brojni ostavljaju cvijeće i poruke, a među njima je i jedan od radnika hitne pomoći koji je bio jedan od prvih na mjestu zločina. 

"Gubitak troje djece duboko pogađa sve, uključujući i naše osoblje. Ovo nije normalno. Da, suočavamo se s uznemirujućim događajima, ali ovakve stvari su rijetke", rekao je za NCA

Istraga se nastavlja.

Pročitajte više