Novi detalji: Uz tijelo pronađeni sat i mobitel, oglasilo se Tužiteljstvo

Foto: Telegraf

JUTROS oko 9:30 u Dunavu u Beogradu, u predjelu koji se zove Ada Huja, pronađeno je tijelo u raspadu. Sumnja se na to da bi se moglo raditi o Mateju Perišu.

Uz tijelo su pronađeni sat i mobitel. Kako se zasad zna, nema tragova nasilja.

"Mladić je na tijelu imao traperice, majicu sa slikom i jednu bijelu tenisicu, što se poklapa s garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao Splićanin. DNA će potvrditi je li riječ o Perišu. Na njegovoj ruci nađen je metalni sat, a u džepu mobilni telefon. Tužitelj je naredio vještačenje svih predmeta i DNA analizu", kaže izvor za Telegraf.

U međuvremenu se oglasilo i beogradsko Tužiteljstvo.

"Tijelo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje. Dežurni zamjenik Višeg javnog tužitelja u Beogradu obavio je očevid na licu mjesta i naložio obdukciju, toksikološke i DNA analize, kojima će se utvrditi identitet za sada NN osobe, kao i uzrok smrti.

Ministarstvo unutarnjih poslova i Više javno tužiteljstvo u Beogradu pravovremeno će obavijestiti javnost o rezultatima spomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu", rečeno je u Višem javnom tužiteljstvu za Telegraf.rs.

 

Blic: Ima istu majicu kao Periš

Kako piše Blic, na pronađenom tijelu bila je tamna majica sa slikom jaguara bijele boje i žutim natpisom koji ide u krug, a piše "Power Super Cleaner".

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Pročitajte više