Objavljeni identiteti i starost žrtava pokolja na Cetinju

Foto: EPA

34-GODIŠNJI Vuk Borilović jučer je na Cetinju usmrtio 10 sugrađana, da bi na kraju i sam stradao od, kako se sumnja, hitaca koje je u njega ispalio Cetinjanin N.K., piše crnogorska Pobjeda.

Borilović je najprije lišio života tročlanu porodicu Martinović, majku Natašu Pejović Martinović (1987.), kao i dvoje maloljetne djece. U nastavku krvavog pira ubio je i kuma porodice Martinović, Milana Mitrovića (1985.), kao i svog ujaka Gorana Đurišića (1968.), koji ga je pokušao spriječiti u naumu da liši života nedužne ljude.

U pucnjavi su stradali i Rajko Drecun (1966.), Dimitrije Drecun (1941.), Danica Drecun (1948.), kao i sugrađanke Danijela Radunović (1971.) i Aleksandra Radunović (1970.). U istom vatrenom obračunu ranjeno je šest osoba, od kojih su dvije hospitalizirane u Općoj bolnici na Cetinju, a četiri u Kliničkom centru Crne Gore.

 

Ranjeni su policajac Ljubiša Maksimović, kao i građani Cetinja Slavica Zvicer (1956), Filip Đurković, Mileva Ramadanović (1946), Darinka Čelebić (1934) i Aleksandar Drecun (1990). Osobe koje su hospitalizirane u OB-u Cetinje su stabilnog zdravstvenog stanja, priopćeno je jutros iz te ustanove.

Kada su u pitanju osobe koje su smještene u KCCG-u, iz te zdravstvene ustanove priopćeno je da se od ukupno četiri osobe koje se nalaze na liječenju, jedna nalazi u teškom stanju i životno je ugrožena.

Pročitajte više

 

Pročitajte više