VIDEO Opet pukla cijev u Zagrebu, obustavljen promet i drugim dijelom Selske

Foto: index

ZAGREBAČKA policija javila je jutros da je opet pukla vodovodna cijev na području Trešnjevke. Na mjesto događaja odmah iza sedam sati došao je i Tomislav Tomašević.

"28.9.2021. oko 04:47 u Zagrebu, na raskrižju Selske i Baštijanove, došlo je do puknuća vodovodne cijevi i izlijevanja veće količine vode po okolnim ulicama i objektima.

Za sada nema ozlijeđenih osoba, materijalna šteta je neutvrđena, obustavljen je promet u zoni događaja, sve nadležne službe postupaju", kažu u poruci.

 

Okolne zgrade nemaju vode.

Naš reporter javlja da situacija nije ni slična onoj od neki dan, kada su ljudima nekoliko ulica dalje bile poplavljene kuće. 

Izbjegavajte Selsku cestu. 

 

Na terenu su cisterne s vodom

Iz Zagrebačkog holdinga su javili da su sve dežurne ekipe, s ostalim službama, na terenu kako bi sanirale puknuće. Za vrijeme trajanja radova pojedini potrošači mogu biti bez pitke vode, a na terenu su pripravne autocisterne s vodom, kažu iz ZG Holdinga.

ZET javlja da zbog sanacije puknuća magistralnog cjevovoda na Selskoj te puknuća cjevovoda u Baštijanovoj autobusi na liniji 109 (Črnomerec - Dugave) prometuju izmijenjenom trasom. Od Selske ceste autobusi voze Zagorskom, Tomislavovom, Golikovom, Zagrebačkom avenijom i Selskom do odredišta. U povratku autobusi voze istom, izmijenjenom trasom.

Vodovodni cjevovod puknuo je na Trešnjevci i proteklog vikenda, u nedjelju nešto prije 6 sati. Velika količina vode izlila se po objektima, podrumima i suterenima u Selskoj i okolnim ulicama, gdje se voda u bujicama slijevala.

Pročitajte više