Orešković dobila anonimno pismo: "Kakva glupača, izgledaš kao očerupana kokoš"

Ilustracija: Patrik Macek/PIXSELL

SABORSKA zastupnica Dalija Orešković je na svom Twitteru podijelila pismo koje joj je poslao nepoznati pošiljatelj. "S vremena na vrijeme, isti rukopis pošalje jedno ovakvo pisamce - nećete vjerovati, iz Australije. Ponekad u Sabor, ponekad na neku drugu adresu, uloži truda, potroši na poštarinu. Ali nikako da skupi hrabrosti da si ime i prezime napiše, junačina polupismena", napisala je zastupnica u objavi.

"Teta Orešković. Kakva glupača u Saboru izgledaš kao očerupana kokoš kad je izvade iz vruće vode. Karamarko još čeka na tvoj odgovor. Ti tražiš odgovor od vladajućih, možeš se samo sramiti, ti i ta tvoja debela prijateljica Taritaš koja jedva hoda po Saboru. Za nju je dobar posao u Gavriloviću da reklamira gulaš jer kad otvori usta kao slavonska svinja", stoji u pismu. 

"Možete se samo sramiti"

"Za tebe najbolje da nađeš partnera koji će te zadovoljiti jer kad si u Saboru puna si srdžbe i bjesnoće. Srami se napadati stranku koja nešto radi. Nastavi suportirati slučajnog šmrkavca Milanovića. Fino od vas koji ste dali Ukrajini podršku, Ukrajina je pomagala u Domovinskom ratu", nastavlja se pismo. 

"Vi neki zastupnici kojih vas ima dosta još uvijek čeznete za petokrakom. Možete se samo sramiti. Ponovno nađi nekoga da te opali da ne budeš bijesna toliko. Za dom spremni", zaključio je autor svoje pismo.

 

Pročitajte više

 

Pročitajte više