Otac 9-godišnjaka: Dinamovi navijači su usred Zagreba skinuli Livajin dres mom sinu

Ilustracija: Ivo Čagalj/Pixsell

NAVIJAČI Dinama navodno su jučer u večernjim satima skinuli Hajdukov dres s 9-godišnjeg dječaka koji je u dresu hodao ulicom grada u društvu bratića i brata.

Ispričao je to Večernjem listu otac dječaka koji je zgrožen time što se dogodilo. Sve je prijavio policiji, koja je već obavila razgovor s bratićem koji je dječaka vodio na sladoled i majkom dječaka.

"U jednom trenutku pored njih se pod ručnom zaustavio automobil iz kojeg su izašla četiri mladića i došetali do mog nećaka i dvojice sinova da bi im potom počeli prijetiti i agresivno govoriti da 'koji k..ac imaju šetati u Hajdukovom dresu u Zagrebu'", priča otac dječaka i dodaje da su njegovom sinu skinuli dres, ušli u auto i dalje ih vrijeđajući te otišli.

"Zar nije lijepo da sam ja navijač Dinama, a moj sin hajdukovac? Gnjusno je ovo što se dogodilo. Strašno. Proživio sam šok kad mi je obitelj javila... Nisam mogao vjerovati da će netko u mom gradu napasti dijete i da se moram brinuti za sigurnost zbog stvari poput nogometa. Mislio sam da smo kao društvo to nadišli", rekao je otac, koji je zbog posla trenutno izvan Zagreba.

Policija se dosad nije oglasila o slučaju.

Pročitajte više