Otac MMA-ovca s Platka: HGSS-ovac je tek nakon udarca u glavu prestao s agresijom

Screenshot: RTL Danas

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Rijeci jučer je izvijestilo da je otvorilo istragu nad 21-godišnjakom kojeg sumnjiči da je tijekom nedavne tučnjave na Platku počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Policija je ranije objavila da će prekršajno prijaviti petoricu sudionika tučnjave na Platku, a među njima je i 21-godišnjak protiv kojeg je sada tužiteljstvo pokrenulo i kazneni postupak.

Trojicu muškaraca koji su prvo driftali BMW-om po skijalištu, a potom su mlatili ljude, Luku Tiriela Abramovića, Mateja Krunića i Lovru Pavelića, policija je zatekla na licu mjesta nakon napada.

 

Snimku tučnjave nam je ustupio RTL Danas

Prema informacijama kojima raspolaže Index, kao i pregledom snimki iz kojih se doduše zbog kvalitete i udaljenosti ne može posve sigurno reći tko je tko od napadača, proizlazi da DORH zbog udaranja nogom u glavu HGSS-ovca koji je sjedio na tlu istražuje Lovru Pavelića. 

"HGSS-ovac nakon udarca u glavu konačno prestao s agresijom"

Dražen Abramović, otac Luke Tiriela Abramovića i HDZ-ovac iz Hrvatskih šuma, noćas je objavio seriju statusa na Facebooku u kojima je iznio svoju verziju događaja. Prijatelje je pozvao da dijele njegove statuse, a na kraju je objavio i sažetak u kojem tvrdi da je HGSS-ovac koji je sjedio na snijegu "konačno prestao s agresijom" tek kad je dobio udarac u glavu.

Status prenosimo bez intervencija, onako kako je napisan:

"U SLAJDOVIMA I DOSTUPNOM VIDEO ZAPISU JASNO SE VIDI DA PIJANI GRGAČEVIĆ (2,9%) SUDJELUJE U TUČNJAVI SA SVIM MLADIĆIMA BEZ NAMJERE DA PRESTANE!!!

1. ZAPOČEO JE SVAĐU UNOSEĆI SE U LICE TE DOBIO UDARAC OD OSOBE U BJELOJ JAKNI,

2. NAPADA, RUŠI, I UDARA NA PODU SA JOŠ TROJICOM HGSSOVACA TIRIELA-LUKU U GLAVU ŠAKAMA I DRŽI GA DOK GA OSTALI CIPELARE

3. NE ŽELI SIČI PRESTATI SA SUKOBOM TE BUDE SILOM SKINUT OD OSOBE U CRNOJ JAKNI

4. BAULJA MRTAV PIJAN PO PODU, TE DOBIVA UDARAC U GLAVU

KONAČNO JE PRESTAJE SA DALJNOM AGRESIJOM"

HGSS-ovca koji je mirno sjedio na tlu udario nogom u glavu

Prema neslužbenim informacijama, Luka Abramović je osoba u crnoj jakni koja je s mladićem u bijeloj jakni išla za HGSS-ovcem. Mladić u bijeloj jakni šakom udara HGSS-ovca Marka Grgačevića u glavu nakon što je odbio izvući BMW kojim su prethodno driftali uz skijašku stazu. 

Drugi mladić u crnoj jakni u sukob se uključio kad se tučnjava već bila rasplamsala. Dotrčava iz BMW-a i upućuje više udaraca prema nekoliko ljudi, od čega je daleko najgori udarac koji je zadao HGSS-ovcu koji je u tom trenutku sjedio na tlu. Iz zaleta ga je udario nogom u glavu dok je HGSS-ovac Grgačević bio leđima okrenut od njega. Ponavljamo, Grgačević je mirno sjedio na tlu. 

Utjecajni lokalni HDZ-ovac koji se hvali slikom na kojoj se rukuje s Plenkovićem

Dražen Abramović, otac Luke Abramovića, član je HDZ-a, aktivan u lokalnoj podružnici stranke.

Bio je kandidat za županijski odbor HDZ-a Primorsko-goranske županije i za izaslanika te županije za Opći sabor HDZ-a. U županijski odbor nije prošao, no zato je izabran kao izaslanik za Opći sabor HDZ-a.

Uz to je šef u Hrvatskim šumama, tvrtki koja je od jučer u središtu afere s porukama o uhljebljivanju u kojoj se spominje vrh Plenkovićeve vlade. Dražen Abramović je upravitelj šumarije Crni Lug. 

Dražen Abramović, osim što je utjecajni lokalni HDZ-ovac koji je bio izaslanik iz Primorsko-goranske županije na središnjem HDZ-ovom skupu, koji usput radi u tvrtki koja je u središtu aktualne afere, svojedobno se pohvalio slikom na kojoj se rukuje s Andrejem Plenkovićem.  

Abramović ima i sliku ispred HDZ-ove zastave i loga s dodatkom - "Vjerodostojno" te sliku s Markom Perkovićem Thompsonom. 

Pročitajte više