Overseas Express opet iznenađuje korisnike

Foto: Press

PRONAĐI svoj lokalni Overseas Express Shop na više od 850 lokacija diljem Hrvatske!

E-trgovina postala je etablirano i važno područje gospodarskog rasta tijekom posljednjih desetljeća. Taj razvoj uvelike je pojačan pandemijom i tvrtke svih oblika i veličina moraju biti u stanju nositi se sa stalno rastućom digitalnom potražnjom. S obzirom na značajne promjene potrošačkih navika Overseas Express ojačao je svoju parcel shop mrežu kako bi krajnji korisnici imali što veći izbor lokacija za preuzimanje i povrat OEX paketa.

Na više od 850 OEX shop lokacija diljem Hrvatske preuzimanje ili slanje OEX paketa nikada nije bilo jednostavnije. Svoje pakete možete preusmjeriti na jednu od poslovnica naših partnera, a mi smo se pobrinuli da se barem jedan OEX shop nalazi u vašem susjedstvu. Povezanim logističkim procesima, osim benefita za korisnike, gusta mreža parcel shopova pomoći će i Overseas klijentima kako bi "držali korak s klikovima".

"Naša svakodnevna misija je ostvariti "WOW“ efekt kod naših korisnika. Želimo svakom pojedinačnom dodirnom točkom na kupčevom putu – od kupnje u web trgovini, do isporuke i povrata – premašiti najbolja očekivanja naših primatelja. To je ono čemu težimo, svaki dan. Dugoročni cilj u poslovanju tvrtke je također usmjeren prema održivosti. Preuzeli smo odgovornost prema društvu i budućim naraštajima te smo u procesu implementacije ISO norme 50001. Energija, klima i okoliš predstavljaju jedan od četiri stupa strategije održivosti Overseas Trade Co LTD d.o.o." - izjavio je Gregor Hueber, generalni direktor tvrtke Overseas Express.

Uz gustu mrežu OEX parcel shopova, konstantno ulažemo u nove tehnologije te je provedena sveobuhvatna digitalizacija procesa dostave i svi dostavljači u Hrvatskoj opremljeni su pametnim skenerima. Digitalizacijom su omogućena brojna digitalna rješenja, a digitalno plaćanje je jedno od njih. Kako bi omogućili jednostavnost prilikom plaćanja i preuzimanja paketa, uskoro će biti aktivna nova usluga digitalnog plaćanja za sve naše korisnike.

Zbog konstantnog unaprjeđenja procesa i usluga te više od 27 godina uspješnog poslovanja na tržištu Hrvatske, Overseas Express kao članica grupacije Austrijske pošte, odabir je sve većem broju korisnika.

Pročitajte više