Ovo je otac MMA napadača iz BMW-a. HDZ-ovac, uhljeb/šef u Hrvatskim šumama

Otac napadača s Platka desno na slici Foto: Facebook

INDEX je prvi doznao imena uhićenih i brzo puštenih napadača s Platka. Radi se o trojici muškaraca koji su prvo driftali BMW-om po skijalištu, a potom su napali i mlatili ljude. Kako je danas objavljeno, radi se o MMA borcima. Na Platku su pretukli HGSS-ovce i jednu djevojku.

Kako smo doznali, kriminalističko istraživanje policija provodi nad Lukom Tirielom Abramovićem, Matejom Krunićem i Lovrom Pavelićem. Njih su zatekli na licu mjesta nakon napada. 

 

Treći među uhićenima pa puštenima je i najpoznatiji u javnosti. Luka Tiriel Abramović se ranije spominjao kao mladi hrvatski skijaški reprezentativac. Skijao je i za Tursku, čije je državljanstvo očito dobio uz hrvatsko.

Kasnije je potpuno prešao u MMA. Lani je dao intervju za Novu TV. Ispričao je da je bio član mlađih uzrasta hrvatske skijaške reprezentacije, kasnije je skijao i pod turskom zastavom, ali da je usporedno trenirao i MMA. Od skijanja je odustao i krenuo graditi MMA karijeru.

>> Imamo imena MMA napadača iz BMW-a. Jedan je bivši reprezentativac, tata mu član HDZ-a

Tata utjecajni lokalni HDZ-ovac koji se hvali slikom na kojoj se rukuje s Plenkovićem

Kako smo također prvi objavili, Dražen Abramović, otac Luke Abramovića, član je HDZ-a, aktivan u lokalnoj podružnici stranke.

Bio je kandidat za županijski odbor HDZ-a Primorsko-goranske županije i za izaslanika te županije za Opći sabor HDZ-a. U županijski odbor nije prošao, no zato je izabran kao izaslanik za Opći sabor HDZ-a.

Uz to je šef u Hrvatskim šumama, tvrtki koja je od jučer u središtu afere s porukama o uhljebljivanju u kojoj se spominje vrh Plenkovićeve vlade. Dražen Abramović je upravitelj šumarije Crni Lug. 

Dražen Abramović osim što je utjecajni lokalni HDZ-ovac koji je bio izaslanik iz Primorsko-goranske županije na središnjem HDZ-ovom skupu, koji usput radi u tvrtki koja je u središtu aktualne afere, svojedobno se pohvalio slikom na kojoj se rukuje s Andrejom Plenkovićem.  

Abramović ima i sliku ispred HDZ-ove zastave i loga s dodatkom - "Vjerodostojno" te sliku s Markom Perkovićem Thompsonom. 

Pročitajte više