Ozlijeđen vatrogasac u požaru kod Omiša, gorjelo i u Splitu i Segetu Gornjem

Ilustracija: Ivo Čagalj/Pixsell

JEDAN je vatrogasac ozlijedio nogu gaseći požar sinoć u Naklicama kod Omiša te je prevezen kolima Hitne pomoći u splitski KBC, izvijestili su iz Županijskog vatrogasnog operativnog središta u Splitu.

Kako su rekli u vatrogasnom središtu, taj je požar, koji je buknuo oko 18 sati, gasilo 50-ak vatrogasaca s 13 vatrogasnih vozila, a ugašen je oko 21;30.

Požar u Splitu

Jedan požar je noćas buknuo na području Lovačkog puta u splitskom naselju Mejaši, gdje je vatra, kako su rekli u vatrogasnom središtu, prolazila između kuća pa je više građana iz tog naselja zvalo telefonom. 

U tom je požaru, kako je rečeno, opožareno oko osam tisuća četvornih metara trave, a nagorjela su i dva auta. Taj je požar 15 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila uspjelo ugasiti nešto poslije ponoći.

Gorjelo i kod Trogira

Na području Segeta Gornjeg oko 23:30 buknuo je požar koji je dvadesetak trogirskih vatrogasaca s osam vozila uspjelo lokalizirati oko 1:30, izvijestili su iz Županijskog vatrogasnog središta u Splitu.

U tom je požaru opožareno oko 3.5 hektara trave i niskog raslinja, a nagorjelo je i nekoliko drvenih stupova za električnu struju.

Pročitajte više

 

Pročitajte više