Pali dileri u Solinu. Jedan sredio drogu muškarcu koji je umro nakon konzumacije

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Više od šest kilograma amfetamina te kilogram hašiša, kokaina i heroina pronašla je splitska policija kod mladića (24) te uhitila još i muškarca (46), koji su zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama predani pritvorskom nadzorniku, doznaje se u policiji.

Policija je uz sudski nalog pretražila dom i druge prostorije na području Solina koje koristi 24-godišnjak te je pronašla i oduzela šest kilograma i 789.5 grama amfetamina, kilogram i 475.2 grama hašiša, 39.6 grama kokaina, 135 grama heroina, 46 grama MDMA, 23 sličice LSD-a, 531 gram nepoznate praškaste materije i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Posredovao pri kupnji droge čovjeku koji je tog dana umro, a prije toga je konzumirao drogu i pozlilo mu

U policiji dodaju da je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđena sumnja da je 46-godišnjak 17. lipnja na području Solina posredovao pri kupnji droge od 24-godišnjaka za 40- godišnjaka, koji je tog dana preminuo na području Slatina, a utvrđeno je kako je neposredno prije nego li mu je pozlio konzumirao drogu i u stanu je pronađena manja količina kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da su 24-godišnjak i 46-godišnjak ostvarili obilježja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.