Pijani policajac (22) skrivio nesreću u Kaštelima s dvoje ozlijeđenih

Screenshot: Google Maps

U subotu oko 12 sati u Kaštel Štafiliću na Cesti dr. Franje Tuđmana dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom i ozlijeđenim osobama koju je skrivio pijani policajac.

Riječ je o sudaru tri osobna vozila i autobusa. Dvije osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede.

Nesreću je skrivio alkoholizirani policajac

"Do nesreće je došlo kada se 22-godišnji vozač, policijski službenik izvan službe, upravljajući osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.20 promila, kretao južnom kolničkom trakom Ceste dr. Franje Tuđmana od smjera zapada u smjeru istoka.

Nakon dolaska do mjesta događaja i zbog vožnje na nedovoljnoj udaljenosti nije uspio pravovremeno se zaustaviti iza zaustavljenog osobnog automobila Peugeot u kojega je udario s prednjim dijelom svog vozila te je Peugeot potisnut naprijed udario u autobus, dok je vozač vozilom Škode prešao na sjevernu kolničku traku i udario u Golf", priopćila je PU splitsko-dalmatinska.

U prometnoj nesreći dvije putnice iz Peugeota i vozač Golfa zadobili su lakše tjelesne ozljede. Protiv 22-godišnjeg policajca podnesen je Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, dok slijedi podnošenje prijedloga za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede radne dužnosti, izvijestili su iz splitsko-dalmatinske policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.